Her selger vi produkter fra egen produksjon. Vi har utmerkete fôr og fôrtilskudd til kjæledyr som fugl (også villfugl), akvariefisk, amfibier, reptiler og skilpadder. Giga-maggot er store larver som er konservert. De har lang holdbarhet. Et glass eller to i bakhånd og du har alltid agn tilgjengelig. Naturlig gjødsel er ren frase fra larvene – så naturlig som det kan bli. Utmerket til bruk på stueplanter og orkideer og til bruk i hagebruk. Synes du det er tungvindt å handle på nettet? Be din lokale butikk og å selge våre varer. Har du ønske om å videreselge våre produkter anbefaler vi at du tar kontakt med oss på telefon eller gjennom kontaktskjema.

Ecoprot Giga-Maggot
Ecoprot Giga-Maggot
Ecoprot Giga-Maggot er svarte soldatfluelarver konservert slik at de er holdbare, sitter godt på kroken og fisker svært godt både i fersk- og sjøvann. Glassene inneholder 20 gram (ca 100 larver) larver av litt forskjellig størrelse og farge. De lyse er larver i vekst, mens de mørkere er prepupper. Det er ikke lov til å selge levende larver fra svarte soldatfluer i Norge. Konserverte larver fisker imidlertid godt og i tillegg er de holdbare i flere år. Delta i vår fiskekonkurranse og vinn flotte premier. Send bilde av fisk og maggot-glass og gi opp navn og adresse på fisker samt art og vekt/lengde på fisken enten på kontaktskjema ellet på e-post til fiskekonkurranse@ecoprot.com.
not rated kr155,00 Les mer
Ecoprot Naturlig Gjødsel
Ecoprot Naturlig Gjødsel
Ecoprot Naturlig Gjødsel er ideell for stueplanter og orkideer og alle som leter etter en naturlig, kjemisk fri gjødsel. Frass laget av Ecoprot sine svarte soldatfluelarver (BSFL) er en helt naturlig gjødsel som inneholder en næringstett blanding av N-P-K og mineraler. Gjødselen produseres i Meløy i Nordland og er basert på godkjente, organiske, ingredienser. Gjødsla er tilnærmet luktfri og den er hygienisert etter godkjente metoder. Naturlig gjødsel inneholder i tillegg stoffet kitin som har en dokumentert positiv effekt på plantehelse. Stoffet kan hemme soppvekst og aktivere naturlige forsvarsmekanismer i planter.   Følgende butikker selger Naturlig gjødsel  
not rated kr145,00 Kjøp
Ecoprot Naturlig Hage Gjødsel (6 sekker – fri frakt)
Ecoprot Naturlig Hage Gjødsel (6 sekker – fri frakt)
Tilbud på seks sekker. Ecoprot Naturlig Gjødsel er ideell til hager og hagebruk. Dette er gjødselen for alle som leter etter en naturlig og fri for kjemiske tilsettinger. Naturlig gjødsel består utelukkende av 100 % frass. Frass laget av Ecoprot sine svarte soldatfluelarver (BSFL) og er en helt naturlig gjødsel som inneholder en næringstett blanding av N-P-K og mineraler. Gjødselen produseres i Meløy i Nordland og er basert på godkjente, organiske, ingredienser. Gjødsla er tilnærmet luktfri og den er hygienisert etter godkjente metoder. Naturlig gjødsel inneholder i tillegg stoffet kitin som har en dokumentert positiv effekt på plantehelse. Stoffet kan hemme soppvekst og aktivere naturlige forsvarsmekanismer i planter. Kjøp seks sekker og få fri frakt Hver sekk inneholder 15 l      
not rated kr1.129,00 Kjøp
Ecoprot – Phoenix larver
Ecoprot – Phoenix larver
Ecoprot Phoenix larver er tørkete insektlarver -  den naturlige maten for mange villfuglarter. Larvene har høyt innhold av protein, fett og kalsium. Kalsium er viktig for eggleggende fugler. Ecoprot vill-fuglfôr er tørket skånsomt slik at alle larvenes gode kvaliteter bevares samtidig som larvene har god holdbarhet. Dette er snack for villfugl i tider det er vanskelig å finne mat ute i naturen. Spannet inneholder 2,5 liter.  
not rated kr149,00 Kjøp
Ecoprot Phoenix larver – Tørket
Ecoprot Phoenix larver – Tørket
Ecoprot tørkete Phoenix larver er et utmerket fôr til fugler (også villfugl), reptiler, amfibier og fisk. Larvene har høyt innhold av protein, fett og kalsium. Kalsium er viktig for eggleggende fugler. Larvene er tørket skånsomt slik at alle larvenes gode kvaliteter bevares samtidig som larvene har god holdbarhet. Kan brukes som hovedfôr eller kun som snack. Pakken inneholder 1 liter.  
not rated kr130,00kr790,00 Velg alternativ
Ecoprot Svarte Soldatfluelarver – Frosne
Ecoprot Svarte Soldatfluelarver – Frosne
Mange kjæledyr trenger et kalsiumtilskudd for å holde seg sunne og friske. En naturlig og sunn kilde er å supplere det vanlige fôret med frosne svarte soldatfluelarver. Det naturlig høye nivået av kalsium er bra for dyr som skilpadder, fugler og fisk. Ecoprot leverer både frosne soldatfluelarver og trøkede larver.   Levering: Vi sender frosne varer kun på mandager og kun i isoporesker. Isoporeske er inkludert i prisen. Ønsker dere andre kvanta er det bare å ta kontakt med oss.
not rated kr130,00kr1.990,00 Velg alternativ